75 jaar vrijheid bord

Royal Delft

Omschrijving

5 mei 2020 zouden we als Nederland 75 jaar vrijheid vieren. De corona crisis zorgt ervoor dat grote festiviteiten niet gepast zijn en we op een andere manier, maar met wellicht nog grotere waardering, de vrijheid herdenken. Ter gelegenheid van 75 jaar vrijheid brengt Royal Delft een nieuw herinneringsbord uit. 

Het nieuwste herinneringsbord ’75 jaar vrijheid’ past in de jarenlange traditie van het bedrijf om bij gebeurtenissen van landsbelang een bord uit te brengen. De decoratie voor dit nieuwe bord is geïnspireerd op het bord dat voor de allereerste Bevrijdingsdag is gemaakt: beiden zijn voorzien van een vredesduif. Het bord, met een diameter van 23,5 centimeter, is voorzien van een vaandel in de kleuren rood, wit en blauw. 

Naast het handbeschilderde bord komt er een ook een kleinere versie met een getransfereerde decoratie. Het is zeldzaam dat de traditie van herinneringsborden wordt aangevuld met een transfer variant. 

Beide borden zijn vanaf nu te bestellen in de webshop van Royal Delft. Ze zullen beiden gelimiteerd worden uitgegeven gedurende een jaar, tot 5 mei 2021. Het handgeschilderde bord wordt bovendien genummerd. Deze is vanaf heden ook verkrijgbaar in de winkel aan de Rotterdamseweg 196 in Delft. De winkel is momenteel doordeweeks open en houdt rekening met alle geldende RIVM maatregelen. 

Over deze activiteit

Rotterdamseweg 196, Delft
1 mei t/m 31 december